Vanliga frågor och svar

Hittar du inte det svar du söker?
Kontakta oss på kontakt@brf24.com så hjälper vi dig.

Hemsidor för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder bra hemsidor för bostadsrättsföreningar i alla storlekar. Du skapar din brfhemsida på mindre än tre minuter. För att snabbt och enkelt komma i gång med din hemsida till din bostadsrättsförening har vi förberett några förslag sidor och funktioner att utgå ifrån. En nyhetsfunktion, kalenderbokning och ett urval av bra sidor som stagdar, styrelse, årsredovisningar samt mäklarinformation. Vi erbjuder även andra bra funktioner som dokumenthantering och lösenordsskydd. Vårt verktyg är helt webbaserat och kräver inte några kodkunskaper. Du bygger snabbt upp din brf-hemsida genom modern “dra- och-släpp”-teknik. Våra mallar och funktioner har modern design och är optimerade för att fungera bra i mobilen. Kom igång med hemsidan till din bostadsrättsförening idag.  Testa gratis i 30 dagar helt utan kostnad.

Vad är BRF24?

BRF24 är ett av Sveriges främsta och snabbast växande företag inom brf-hemsidor till bostadsrättsföreningar.

Varför ska vi använda BRF24?

BRF24 erbjuder ett webbaserat verktyg som inte kräver några kodkunskaper. Verktyget är enkelt att använda och du bygger snabbt upp din brf-hemsida genom modern “dra-och-släpp”- teknik. I verktyget finns bra och smarta funktioner för din bostadsrättsförening.

Vad kostar det?

Brf-webbplatsen kostar lika mycket oavsett föreningens storlek.

  • Uppläggningsavgift 995 kr/webbplats
  • Årsavgift 2 495 kr/webbplats
  • Automatisk förlängning ett år i taget

Alla priser är exklusive moms.

Är det någon bindningstid?

12 månader. Abonnemanget för din brf-hemsida förlängs sedan automatiskt med ett år i taget. Du kan när som helst säga upp avtalet. Efter uppsägning kan tjänsten nyttjas fram till betalperiodens slut, därefter stängs webbplatsen av.

Kan vi testa tjänsten först?

Testa vår tjänst för brf-hemsidor helt gratis i 30 dagar. Vill du inte fortsätta stängs sajten automatiskt av efter 30 dagar.

Hur skapar jag en hemsida till vår brf?

Vi erbjuder ett unikt webbverktyg för bostadsrättsföreningar som gör det möjligt för dig att själv skapa en brf-hemsida, helt skräddarsydd just efter dina specifika önskemål. Testa gratis i 30 dagar.

Hur skapar jag en brfhemsida till min bostadsrättsförening

BRF24 erbjuder ett professionellt webbverktyg där du enkelt kan skapa en brfhemsida till din bostadsrättsförening. Med vårt smidiga verktyg kommer du snabbt igång med din hemsida till bostadsrättsföreningen. Du kan testa vår tjänst helt kostnadsfritt i 30 dagar.

Brf-hemsida till fast pris?

Vi erbjuder brf-hemsidor till fast pris. Du får all funktionalitet till samma pris och kan testa vår tjänst helt gratis i 30 dagar.

Behöver du en hemsida till din brf?

Med en brf-hemsida kan du på ett enkelt sätt alltid hålla dig informerad om vad som sker i din bostadsrättförening. Med vårt enkla verktyg kommer du snabbt igång med din brf-hemsida. Du kan prova vår tjänst i 30 dagar, helt kostnadsfritt.

Vad är en brf-hemsida?

En brf-hemsida är en hemsida som är skapad och byggd för en bostadsrättsförening. På en brf-hemsida hittar du t.ex. information om vad som händer i föreningen och kontaktinformation till styrelsen.

Varför ska jag inte använda ett verktyg som erbjuder en gratis brf-hemsida?

En gratis hemsida har ofta en hel del begränsningar om vad man kan göra. Det saknas funktioner och inställningar som gör att det blir svårt att få till brf-hemsidan så som man vill ha den. En gratis hemsida fungerar ofta dåligt i mobila enheter då den ej är responsiv, samt innehåller i vissa fall även en hel del reklam.

Vad är en brf webb?

En brf webb är en hemsida som är specifikt byggd för en bostadsrättsförening. En brf webb innehåller t.ex. information om vad som sker i föreningen och kontaktinformation till styrelsen.

Vi ska starta en bostadsrättsförening och behöver en brf hemsida?

För dig som ska starta en bostadsrättsförening och behöver en brf hemsida, kan det vara bra att samla all information om föreningen på ett och samma ställe. Detta gör du enkelt med vårt webbverktyg för bostadsrättsföreningar. Med vårt smarta webbverktyg startar snabbt och enkelt upp en brf hemsida till din bostadsrättsförening. Det tar bara tre minuter att komma igång. Testa vår tjänst för brf hemsidor gratis i 30 dagar.

Vad menas med en mobilanpassad hemsida?

En mobilanpassad hemsida betyder att hemsidan fungerar lika bra på en mobil enhet som på en startionär dator. En mobil enhet är t.ex. en smartphone eller läsplatta. Våra hemsidor är helt mobilanpassade och fungerar perfekt på alla typer av mobila enheter.

Hemsida till er BRF

Skapa en modern hemsida till er BRF på tre minuter. Vårt verktyg är helt webbaserat och kräver inte att du har några kunskaper html eller programmering. Du skapar enkelt din hemsida till er BRF med användarvänlig dra och släpp teknik. Testa vårt tjänst gratis i 30 dagar.

Gratis hemsida för bostadsrättsföreningar

Gratis hemsida för bostadsrättsföreningar som återfinns på internet är bara ett exempel på hur en brf-hemsida kan se ut. Du kan med andra ord inte vara säker på att mallen avser just vilken typ av hemsida som din bostadsrättsförening behöver. De som lägger ut gratis hemsidor för bostadsrättsföreningar på internet ansvarar heller inte för eventuella fel och brister, eller konsekvenserna av t.ex. låg säkerhet i brf-hemsidan. Genom att använda vår tjänst för brf-hemsidor du själv välja vilken typ av funktionalitet hemsidan för din bostadsrättsförening behöver. Brf-hemsidan skapas på så sätt utifrån din bostadsrättsförenings förhållanden och du får en brf-hemsida som är skräddarsydd efter din förenings behov. Dessutom kan du helt kostnadsfritt rådgöra med vår support om du några frågor. Testa vår tjänst för brf-hemsidor helt gratis i 30 dagar. Det tar endast tre minuter att komma igång.